Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus krijgt twee camera’s op de achterkant’

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 12:46 CategorieiPhone

Volgens het analistenbureau KGI zal de iPhone 7 Plus voorzien worden van twee camera’s op de achterkant, inclusief optische zoom. Deze functie zou alleen zijn worden weggelegd voor de grote iPhone 7: de kleine variant zou slechts één camera krijgen.

Gerucht: twee camera’s voor iPhone 7 Plus

Het analistenbureau KGI denkt dat Apple twee camera’s op de achterkant van de iPhone 7 Plus zal plaatsen. Dit zou tevens alleen voor het Plus-model gelden en niet voor de kleinere iPhone 7. Eén van deze twee camera’s zou ook nog worden voorzien van een optische zoom, tot twee of drie keer. Ook zou die specifieke camera van een soort groothoeklens worden voorzien, maar dan natuurlijk heel compact. Geruchten over deze dubbele camerasetup doen zich al jaren de ronde, nog voor de lancering van de iPhone 6- en 6 Plus-lijn.

De bovenstaande afbeelding is uiteraard een mock-up: een voorstelling van hoe het kan uitpakken. Ongetwijfeld zal Apple voor een meer eleganter design gaan, mochten de geruchten kloppen. De twee camera’s aan de achterkant zouden overigens ook kunnen samenwerken en één foto kunnen maken, door de data van beide hardware te combineren. Tot op heden waren de gewone en de Plus-modellen van de iPhones nagenoeg gelijk aan elkaar: alleen de schermgrootte verschilt. De Plus-varianten hebben een scherm van 5,5 inch.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.