Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kickstarter lanceert eigen Android-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 9:12 CategorieAndroid

De crowdfundingwebsite Kickstarter heeft deze week eindelijk zijn eigen Android-applicatie gelanceerd, die nu gratis te downloaden is uit Google Play. Deze app volgt de iOS-applicatie op, die al drie jaar geleden in de App Store is uitgebracht.

Download nu Kickstarter voor Android

Het heeft even mogen duren, maar hij is er dan eindelijk: de Android-applicatie van Kickstarter. Deze app is vanaf nu te downloaden uit Google Play, de digitale winkel van het Android-besturingssysteem. Drie jaar geleden bracht het crowdfundingplatform al zijn iOS-applicatie op de markt. Waarom het zo lang heeft moeten voordat ook Android-eigenaars een eigen app hebben gekregen, is vooralsnog onduidelijk. Maar vanaf hoef je dus niet meer op je Android-smartphone of -tablet naar de mobiele site van Kickstarter te gaan.

De nieuwe Android-app bevat (bijna) alle functies die je ook op de website tegenkomt. Met deze app kun je niet alleen gloednieuwe projecten ontdekken, ook kun je updates ontvangen over de projecten die je al voorzien hebt van je belofte en kun je zien waar je vrienden hun geld aan hebben uitgegeven. Helaas kun je als projectmanager nog niet het Kickstarter-project managen vanuit de app, maar die functie komt in een toekomstige update wel beschikbaar. Voor deze app heb je tenminste Android 4.1 of hoger nodig.

  • Kickstarter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.