Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LEGO Lord Of The Rings verkrijgbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2016, 11:03 CategorieAndroid

Ineens duikt zo’n spel dan op in Google Play, nadat die al maanden en in dit geval jaren al verkrijgbaar is op iOS: LEGO Lord of the Rings. Je kunt het spel nu aanschaffen en downloaden voor een eenmalig bedrag van 5,53 euro.

Download nu LEGO Lord of the Rings

Vanaf nu kun je de Nintendo DS- en PlayStation Portable-versie van LEGO Lord of the Rings downloaden voor Android, terwijl de game al sinds medio 2013 verkrijgbaar is voor iOS. Deze game vertelt het verhaal van de drie Lord of the Rings-films, zoals de console-versie dat ook deden en biedt een hoop levels aan, die aan elkaar verbonden zijn met een grote hubwereld (uiteraard Middle Earth). Het spelt biedt de vertrouwde LEGO-gameplay aan: je zult dus veel steentjes moeten verzamelen en personages moeten vrijspelen.

In totaal gaat het om negentig personages die je kunt ontgrendelen. Sommige van die personages spreken dezelfde regels uit als in de films, wat de game een gevoel van grootheid moet meegeven. LEGO Lord of the Rings kost de speler eenmalig 5,53 euro, maar valt die verder niet lastig met in-app-aankopen. Ondertussen is het wachten op de release van LEGO The Hobbit, die ook alweer anderhalf jaar geleden is uitgebracht voor alle spelcomputers. Dat deel is echter ook nog niet verkrijgbaar op iOS, dus misschien is de release gelijktijdig.

  • LEGO Lord of the Rings
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.