Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo K5 Note te zien op Chinese site

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2016, 14:52 CategorieAndroid

Lenovo heeft een nieuwe phablet in productie: de K5 Note, zo wordt vermoed. Dat blijkt uit informatie van de Chinese elektronicawaakhond TENAA.

Androidphablet

De Androidphablet draagt het typenummerK52t38. Daaruit valt af te leiden dat K5 Note de naam wordt. Er bestaat ook al een K3 Note, waar De phablet krijgt een scherm van 5.5 inch met een resolutie van 1080×1920 pixels. Een 1.8Ghz Helio P10 achtkernige processor met een Mali T860 MP2-grafische coprocessor en 2GB ram drijven het toestel aan. Er zit 16GB opslaggeheugen in, dat kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart.

8-megapixel frontcamera

Er komt mogelijk ook een variant met 3GB ram en 32GB opslaggeheugen. Voorts rept de TENAA-informatie over een 13-megapixelcamera aan de achterkant en een 8-megapixelcamera aan de voorkant. De phablet ondersteunt 4G lte en loopt op Androidversie 5.1 Lollipop. De batterij die erin zit levert voor 3500 mAh aan stroom.

K5 Note heeft metalen omhulsel

Het formaat van dit toestel is 152 x 75.7 x 8.49 millimeter, de K5 Note weegt 165 gram en het toestel heeft een metalen omhulsel. Onder de cameralens op de achterkant bevindt zich een vingerafdrukscanner, een plek die we ook bij sommige Huaweitelefoons zien. De phablet komt op de markt in goud, zilver en wit. Informatie over prijs en beschikbaarheid is nog niet naar buiten gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.