Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo kondigt Miix 700 Business Edition aan

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2016, 9:33 CategorieWindows

Lenovo heeft tijdens CES 2016 een nieuwe versie van de Miix 700 aangekondigd: de Business Edition. Deze is ook verkrijgbaar in een gouden kleur. Je kunt dit apparaat op twee manieren gebruiken: als laptop en als tablet, doordat het toetsenbord afneembaar is.

Dit is de Lenovo Miix 700 Business Edition

Lenovo heeft een nieuwe variant van de Miix 700-tablet aangekondigd: de Business Edition. Dit is een hybride tablet met een afneembaar toetsenbord, die wat wegheeft van de Microsoft Surface. Het scherm van deze tablet heeft een ingebouwde kickstand, waardoor je dat heel gemakkelijk rechtop neer kunt zetten, en een eigen stylus. Daarnaast is het design van de scharnier voorzien van een dubbele horlogeband, waardoor de Business Edition wellicht net wat meer klasse uitstraalt voor de beoogde doelgroep van het bedrijf.

Lenovo positioneert de Business Edition als een hybride tablet voor de normale consument en zakelijke gebruiker. Hij beschikt over een 12 inch-scherm met een resolutie van 2160 bij 1440 pixels en Gorilla Glass, met een helderheid van 400 nits. Boven het scherm zit een Intel RealSense R200 3D-camera, waardoor Windows Hello kan worden ondersteund. Consumenten kunnen straks kiezen uit meerdere versies, maar de max ligt op een Intel Core m7 vPro-processor, 8GB aan werkgeheugen en 256GB intern geheugen. Prijs is nog niet bekend.

Wel zou deze Lenovo Miix 700 BE al in februari moeten verschijnen.

  • Delen:
Lenovo Ideapad Miix 700
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.