Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G5 krijgt een verwijderbare onderkant’

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2016, 15:53 CategorieAndroid

Volgens geruchten uit Zuid-Korea is het zo dat de LG G5 wordt voorzien van een verwijderbare onderkant en een verwisselbare batterij. De rest van de body van de G5 is helemaal van metaal gemaakt, als we dezelfde geruchten mogen geloven.

Gerucht: LG G5 krijgt semi-modulair design

Nieuwe geruchten uit Zuid-Korea hebben het over een semi-modulair design voor de onaangekondigde LG G5-phablet. De onderkant van dit apparaat zou verwijderbaar zijn, zodat je onder meer de batterij zou kunnen verwisselen. Verder zou de body van dit toestel van metaal worden gemaakt. De verwachting is de LG de G5 tijdens de Mobile World Congress 2016 in Barcelona wordt aangekondigd, die eind februari plaatsvindt. De fabrikant heeft al enkele uitnodigingen verstuurd aan de buitenlandse pers voor dat evenement.

Maar helaas is er uit die uitnodiging niets op te maken. We weten dus nog niet wat we van de LG-presentatie mogen verwachten. De geruchtenmakers lijken het er in elk geval over eens te zijn dat de LG G5 tijdens dat evenement wordt aangekondigd. Mocht LG het voor elkaar krijgen en mochten de geruchten kloppen, dan is de G5 is de eerste smartphone met een metalen frame en een verwijderbare batterij – geen van de andere grote fabrikant heeft een dergelijk toestel op de markt gebracht. Op 21 februari horen we mogelijk meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.