Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mad Catz maakt controllers voor Samsung-tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2016, 16:01 CategorieAccessoires

Computeraccessoiremaker Mad Catz heeft aangekondigd controllers te zullen fabriceren voor smartphones en tablets van het Zuid-Koreaanse Samsung. Dat zal de producent gaan dingen via het Design for Samsung-programma.

Controllers van Mad Catz voor je Samsung-tablet of -smartphone

Mad Catz heeft laten weten controllers voor smartphones en tablets van Samsung te willen maken. Mad Catz is bekend als een producent van third-party controllers voor spelcomputers en muizen en toetsenbord voor de personal computer. Nu is het misschien raar om specifiek Samsung te noemen als fabrikant, ware het niet dat de accessoiremaker zich heeft aangemeld bij het Design for Samsung-programma. Middels dat programma kunnen andere fabrikanten accessoires maken voor de smartphones en tablets van het Zuid-Koreaanse bedrijf.

Dit is wat de accessoiremaker er zelf over te vertellen heeft.

With a wide variety of innovative controllers and gamepads, Mad Catz will provide Samsung Mobile consumers the opportunity to enhance their gaming and multi-media experiences with features and functionality that take full advantage of their Samsung smartphone or tablet, as well as other Bluetooth enabled connected devices and PCs. Each certified product will also feature the ‘Designed for Samsung Mobile’ logo on packaging, communicating seamless compatibility with Samsung smartphones and tablets.

Helaas zijn er verder geen details over de controllers beschikbaar. Prijzen en releasedata zijn ook nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.