Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Marshmallow komt in februari naar Galaxy S6 edge+’

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2016, 13:57 CategorieAndroid

Naar verluidt wordt de Android 6.0 Marshmallow-update voor de Samsung Galaxy S6 edge+ vanaf volgende maand uitgerold voor alle eigenaars. Die informatie is gebaseerd op een mogelijk gelekt releaseschema, waar ook andere phablets op te vinden staan.

Krijgt de Galaxy S6 edge+ binnenkort Marshmallow?

Mocht je nu met een Samsung-phablet of -smartphone op zak lopen, dan vraag je je ongetwijfeld af wanneer die Marshmallow-update toch zal aankomen op je toestel. Dat de update nog niet gearriveerd is, is niet vreemd: Samsung doet er meestal een paar maanden over om de software op orde te brengen en hem te voorzien van de TouchWiz-interface. Uit een mogelijk gelekt releaseschema blijkt nu echter dat de upgrade dichterbij is dan ooit. Waarschijnlijk wordt die namelijk in of vanaf februari gelanceerd.

Niet alleen voor de mensen met een Samsung Galaxy S6 edge+ op zak, maar mogelijk ook voor iedereen met een Galaxy S5 (maart of april), Galaxy Note 5 (februari), Galaxy S6 edge (februari of maart), Galaxy S6 (februari of maart), Galaxy Note 4 (maart of april) en Galaxy Note Edge (maart of april). Helaas is deze informatie dus niet afkomstig vanuit Samsung, waardoor we momenteel niet kunnen checken of de info klopt. Het zou in elk geval goed kunnen, omdat de software nu ook al in bèta wordt getest door enkele gebruikers.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.