Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Media Markt en BCC starten BTW-kortingsactie weer

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 13:02 CategorieActies

Het is weer zover; de twee grootste elektronicaketens starten vandaag met de bekende BTW-kortingsactie. Dit betekent dat je een flinke korting kunt krijgen op onder mee tablets en andere elektronica.

BTW-kortingsactie

Vanaf vanavond 18.00 start Media Markt met de BTW-kortingsactie. De winkelketen haalt de 21 procent BTW van elk product af door je deze als korting te geven. Let wel; dit komt niet meer op 21 procent korting. Deel de prijs van het product door 1,21 en je komt op de actieprijs uit. Je ziet, het is een korting van ruim 17 procent. Bovendien wordt soms de adviesprijs (of iets daar onder) van een product als uitgangspunt gebruikt, niet de gegarandeerde laagste winkelprijs. Het loont dus om de laagste prijzen even te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat.

Zoals elk jaar volgt winkelketen BCC de stappen van MediaMarkt dankzij de prijsgarantie. Dit houdt in dat de producten die de winkel verkoopt voor dezelfde lage prijs verkocht mogen worden. In principe maakt het dus niet uit waar je je nieuwe tablet, printer of koffiemachine koopt. Er is wel een aantal productgroepen van de actie uitgesloten, waaronder abonnementen en prepaidkaarten, accessoires, gameconsoles, software, cadeaukaarten en speelgoed.

Helaas vallen iPads niet binnen de actie, net als producten die uitverkocht zijn en combinaties met andere acties. Wel kun je het prijsverschil terugkrijgen wanneer je vorige week een product hebt gekocht dat nu in de aanbieding is.

Meer informatie

De BTW-actie gaat vanavond om 18.00 van start en loopt tot en met aankomende zondag. Meer informatie vind je in de webshops van Media Markt en BCC.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.