Microsoft kondigt Surface Pro 4 en Book met meer ruimte aan

22 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
Microsoft-Surface-Pro-4-review-feature

Microsoft heeft vandaag nieuwe versie van de Surface Pro 4 en de Surface Book aangekondigd, die allebei meer interne opslagruimte hebben gekregen. Ook is er nu een gouden versie van de stylus beschikbaar, maar nog niet in Nederland.

Surface Pro 4 en Book met 1TB aan interne opslagruimte

Microsoft heeft twee nieuwe Surface-modellen aangekondigd. Zowel de Surface Pro 4 en de Surface Book hebben een update gekregen ten aanzien van de interne opslagruimte, maar de rest van de hardware blijft gelijk aan de duurdere modellen. De twee nieuwe varianten hebben allebei de optie om met 1TB aan opslagruimte geleverd te worden. Dan krijg je een versie met een Core i7-processor en 16GB aan werkgeheugen. Deze Surface Book zal 3199 dollar gaan kosten en deze Pro 4 zal 2699 dollar gaan kosten (omgerekend 2956 en 2494 euro).

Wanneer en of deze modellen echter naar Nederland komen, is niet bekendgemaakt. Hier vind je een overzicht van de beschikbare modellen in Nederland. Daarnaast heeft Microsoft ook een gouden versie van de Surface Pen aangekondigd. Het is precies dezelfde stylus als die van de Surface Pro 4 – echter, deze stylus wordt geleverd met een extra setje waarmee je de puntje kunt veranderen, zodat je verschillende tekenstijlen kunt gebruiken. De nieuwe Surface Pen is her en der in Europa verkrijgbaar vanaf nu, maar nog niet in Nederland.

Reacties (0)