Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft roept stroomkabels Surface Pro’s officieel terug

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2016, 17:18 CategorieWindows

Eerder deze week liet Microsoft al weten de stekkers van verschillende Surface Pro’s terug te willen nemen, zodat die omgeruild kunnen worden voor nieuwen. Vandaag heeft het bedrijf uit Redmond de actie dan officieel aangekondigd.

Stroomkabel Surface Pro’s vrijwillig terugsturen

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Microsoft de stekkers van verschillende Surface Pro-modellen terug wil hebben, aangezien die kabels brandgevaarlijk kunnen zijn. Mocht je een Surface Pro, Surface Pro 2 of Surface Pro 3 hebben gekocht voor juli 2015, dan kom je in aanmerking voor een gratis vervanger. Tot op heden lijkt de nieuwste Pro, nummer 4, bespaard van het probleem. Daarover zijn geen berichten naar buiten gekomen en ook Microsoft heeft er niets over gezet. Die groep is dus veilig.

Microsoft heeft het volgende aangegeven over de terugroepactie en hoe gevaarlijk de situatie is.

While there are no reports of serious injury, a small number of our customers have reported this issue and we are taking action to address by making free replacement cords available to all eligible customers.

Het gaat om de kabel die je in het stopcontact stop en niet het gedeelte die in het Surface Pro-model gaat. Via deze website kun je checken of jouw tablet in aanmerking komt voor een gratis vervanger. Per tablet wordt er één kabel aangeboden.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.