Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft werkt aan een phablet met Snapdragon 820’

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2016, 9:34 CategorieWindows

Microsoft zou op dit moment werken aan een nieuwe phablet met een Snapdragon 820-chip en Windows 10 Mobile aan boord. Uiteraard gaat het hier om een gerucht en heeft de soft- en hardwaregigant uit Noord-Amerika nog niets aangekondigd.

Werkt Microsoft aan een nieuwe Windows 10-phablet?

Volgens een entry in de Geekbench, een benchmark voor mobiele apparaten, werkt Microsoft momenteel aan een nieuwe phablet met een Snapdragon 820-processor en Windows 10 aan boord. Deze gelekte toestel zou een scherm moeten krijgen van zes inch, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Verder zouden we onder de motorkap een geïntegreerde 2.2GHz quadcore Kyro-cpu en een Adreno 530-gpu aantreffen, evenals 1,5GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou er 64GB interne schijfruimte aanwezig zijn, waarvan 43GB vrij is.

Op de achterkant van deze Microsoft-phablet zit mogelijk een twintig megapixel-camera, terwijl er aan de voorkant een camera moet zitten van twaalf megapixel. Aangezien Microsoft momenteel de enige high-end Windows 10 Mobile-fabrikant is van dit moment, is de kans groot dat het om een Lumia-toestel gaat. Eén van de meest vreemde aspecten van dit gerucht is dat het toestel slechts 1,5GB aan werkgeheugen zou hebben, wat in onze ogen simpelweg te weinig is. Ter vergelijking: de Lumia 950 XL heeft 3GB aan werkgeheugen aan boord.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.