Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk eerste foto’s LG G5 opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2016, 10:20 CategorieAndroid

Mogelijk maken we middels deze ‘gelekte’ foto’s voor het eerst kennis van de LG G5. Op de foto’s zien we features die overeenkomen met enkele geruchten. Van het eventuele modulaire design is nu nog niets terug te zien.

Is dit de LG G5?

Dit weekend zijn er enkele foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerste de LG G5 zien. Op dit moment is het nog niet met zekerheid te zeggen of dit inderdaad de G5 is, maar er zijn wel features die overeenkomen met eerder verschenen geruchten. Zo zien we dat er op de achterkant van deze smartphone of phablet (het internet is er nog niet uit over hoe groot het scherm wordt) een dual camera zit (mogelijk één van zestien megapixels en één van acht megapixels). Ook vinden we daaronder een vingerafdrukscanner.

lg-g5-lek-groot

Het toestel lijkt enigszins op het apparaat dat de redactie van CNET vroegtijdig te zien heeft gekregen – dezelfde redactie die het gerucht de wereld in heeft geholpen dat de LG G5 enigszins modulair zou worden. Helaas is er niets dat daarop wijst op de bovenstaande foto’s en dat heeft mogelijk te maken met de dummy box waar het toestel nu in verpakt zit. Verder zien we de locaties voor de sim- en microSD-kaarten (rechts) en de microfoon, speaker en usb type-c-aansluiting (onderkant). De aankondiging laat nu niet lang op zich wachten.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.