Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

NEC Lavie Hybrid Zero is 11.6-inch tablet die 800 gram weegt

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2016, 23:45 CategorieWindows

NEC heeft de Lavie Hybrid Zero gepresenteerd. Deze hybride tablet met een los toetsenbord is 800 gram licht en heeft een 11,6-inch schermdiagonaal.

Batterijduur

De tablet is 7,6 millimeter dun en weegt op zichzelf maar 400 gram. Doe je het losse toetsenbord erbij, dan kom je op precies 798 gram. Dat is een laag gewicht voor een hybride tablet. De meesten komen flink over de 1 kilo heen. Op de batterij van deze tablet is niet beknibbeld om het apparaat zo dun te krijgen. De batterij moet zeker 10,3 uur aan stroom leveren op één acculading.

Intel Core m3-processor

De tablet is toegerust met een IZGO-scherm uit de fabrieken van Sharp, met full HD-resolutie en een Intel Core M3 6Y30-processor. Dit is een CPU van de Skylake-familie van Intel.

Eind februari

De tablet heeft 4GB LPDDR3 ram aan boord, kan 64 of 128GB aan data opslaan en maakt contact met internet via een wifi 802.11 ac-verbinding. De tablet komt elders in de wereld eind februari op de markt. Hoe dat in Nederland zit, is nog onbekend, net als de prijs.

Windowstablet

Hoewel het niet wordt gemeld door de bron, is aan het toetsenbord te zien dat het hier om een Windowstablet gaat. De hardwarespecificaties passen ook bij die conclusie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.