Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

NS Reisplanner Xtra voorzien van handige functies

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 9:51 CategorieAndroid

De mobiele applicatie van de NS, NS Reisplanner Xtra, heeft een update gekregen die de gebruiker enkele nieuwe en handige features voorschotelt. Zo kun je nu zelf in het overzicht van de treinen aanpassen welke informatie je wil zien en meer.

Update voor NS Reisplanner Xtra

De NS heeft deze week zowel zijn Android- als iOS-applicatie voorzien van enkele handige, nieuwe features door middel van een update. NS Reisplanner, die gratis te downloaden is uit Google Play en de App Store, is nu in staat beter locaties, adressen en treinstations te vinden voor de gebruiker, dankzij een geheel vernieuwd autocomplete-systeem. Niet alleen zal het de stations in de buurt automatisch opzoeken wanneer ‘locatie’ aan staat, ook zal de app voortaan veel sneller weergeven wat je zoekt en kun je stations als ‘favoriet’ markeren.

Je kunt die opgeslagen stations zelfs voorzien van een eigen naam en eventueel een foto, om het zoeken daarna wederom gemakkelijker te maken. Daarnaast zijn gebruikers in staat om zelf de informatie weer te geven die ze willen zien binnen de app en in het reisadvies, door op de intstellingenknop rechts bovenin te tappen. Daar kun je kiezen uit verschillende aspecten, zoals prijs, overstap of stiptheid. Als laatste kunnen gebruikers voortaan precies zien waar de trein zich in Nederland op de kaart bevindt en hoe hard-ie rijdt.

  • NS Reisplanner Xtra
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.