Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu ook renders van Sony Xperia C6 uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2016, 10:57 CategorieAndroid

Na ‘live’-foto’s zijn er nu ook renders uitgelekt van de Sony Xperia C6, een phablet met vermoedelijk een 5,5- tot 6-inch schermformaat. De phablet wordt waarschijnlijk tijdens het MWC eind volgende maand gepresenteerd.

Dunne zijkanten

Op de renders is, beter dan op de eerder gelekte foto’s, te zien dat de zijkanten (bezels) van de telefoon uiterst dun zijn gehouden. Het scherm loopt bijna van rand tot rand. Aan de boven- en onderkant is daarentegen wel flink wat ruimte te zien. De telefoon is aan de render te oordelen straks in drie kleuren verkrijgbaar: rozegoud, wit, en donkergrijs.

Opvolger Xperia C5 Ultra

De Sony Xperia C6 moet de Xperia C5 Ultra opvolgen, die vorig jaar op de markt is gekomen. Vermoedelijk wordt het scherm van de C6 wel iets kleiner dan dat van de C5 Ultra, dat een 6-inch scherm heeft. Dit scherm lijkt het midden te houden tussen de 5,5 en 6 inch. Precieze gegevens zijn nog niet beschikbaar. De bezels van de C5 Ultra waren ook al erg dun, net geen millimeter, en aan de plaatjes te oordelen schaaft Sony er met de Xperia C6 nog wat van af.

Midrangetelefoon

De specificaties van de nieuwe telefoon zijn nog onbekend. Vermoed wordt dat de nieuwe Mediatek Helio P10 het toestel aan zou kunnen drijven, maar dat is nog helemaal niet zeker. Op de plaatjes is een metalen frame te zien en een achtercamera met flitser, en dat zijn zo’n beetje alle beschikbare details. De Xperia C-serie van Sony is een stuk onder de vlaggenschiplijn Xperia Z geplaatst, dus het zal in ieder geval een midrangetelefoon worden.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.