Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu te koop in Nederland: de Lenovo Ideapad Miix 700

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2016, 13:50 CategorieWindows

Lenovo heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de Lenovo Ideapad Miix 700 tablet te kopen in Nederland voor een adviesprijs van 999 euro. Deze hybride heeft maximaal 256GB aan interne opslagruimte en draait op Windows 10.

Lenovo Ideapad Miix 700 is nu te koop

De Lenovo Ideapad Miix 700 is vanaf nu te koop in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 999 euro. Deze hybride werd tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd, waar we ook al even hebben kunnen spelen met de tablet. De Miix 700 heeft een twaalf inch-scherm, met een resolutie van 2160 bij 1440 pixels. Verder beschikt het scherm over Gorilla Glass, een kickstand en een watchband-mechanisme, waardoor je het apparaat in allerlei hoeken kunt neerzetten. Deze Lenovo is in verschillende configuraties beschikbaar.

De maximale specs luiden als volgt:

  • Intel Core i7-processor
  • 8GB aan werkgeheugen
  • 256GB intern geheugen

Daarnaast beschikt de hybride over twee vijf megapixel-camera’s, een usb 3.0-poort, een usb 2.0-poort, Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11 a/c voor draadloze communicatie, een optionele sim-kaartlezer voor mobiel internet en een micro-HDMI-uitgang voor het koppelen van een extern display. De audioweergave komt uit één stereospeaker. De Miix 700 heeft een gewicht van 780 gram en een afmeting van 292 x 210 x 8,95 millimeter en draait op Windows 10. De consument kan dan ook nog kiezen tussen Windows 10 Home of 10 Pro.

  • Delen:
Lenovo Ideapad Miix 700
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.