Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Ook de Huawei MediaPad M2 lekt voor aankondiging’

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2016, 12:12 CategorieAndroid

Wanneer de presentatie van Huawei plaatsvindt, dan zullen we daar mogelijk voor het eerst kennis gaan maken met de Huawei MediaPad M2-tablet. Dat is een Android-tablet met een scherm van tien inch. De eerste afbeeldingen zijn mogelijk al gelekt.

Is dit de Huawei MediaPad M2?

Mogelijk is de nieuwe Huawei MediaPad M2 al gelekt voordat het apparaat wordt aangekondigd. Dit is een Android-tablet met een scherm van tien inch, als we de lekker mogen geloven. Ook zijn er al afbeeldingen van het apparaat gelekt, die je hieronder en hierboven kunt bekijken. Opvallend is het design van de tablet, die eenzelfde soort knop laat zien zoals op veel Samsung-tablets te zien is. Mogelijk bestaat de tablet grotendeels uit metalen onderdelen, met hier en daar plastic om de boel bij elkaar te houden.

huawei-mediapad-m2-lek

Volgens de geruchten heeft deze tablet 2GB aan werkgeheugen en beschikt hij over Huawei’s Kirin 930-processor. Ook zou er zowel een acht megapixel-camera als een twee megapixel-camera aanwezig zijn en zouden consumenten straks de keuze krijgen uit 32GB of 64GB aan interne ruimte. In Europa zouden de prijzen respectievelijk liggen 349 en 449 euro voor de verschillende versies. Of dit ook daadwerkelijk de nieuwe MediaPad M2 is, is nu nog niet te zeggen. Gelukkig laat de presentatie niet lang meer op zich wachten.

  • Delen:
Huawei MediaPad M2 Tablet
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.