Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket Mortys nu verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2016, 17:25 CategorieAndroid

Het spel Pocket Mortys is vanaf nu te downloaden voor Android en iOS en is een game die hevig geïnspireerd is door de spellenreeks Pokémon van Nintendo. In plaats van met verschillende monsters te vechten, vecht je nu met verschillende Mortys.

Download nu Pocket Mortys

Ben je bekend met het principe van Pokémon, dan kun je direct instappen in Pocket Mortys. Dit is een gamepersiflage van de populaire Pokémon-spelreeks van Nintendo en Game Freak en levert een soortgelijk avontuur af. Je kruipt in de huid van Rick, de man in de witte jas, en reist de wereld rond om te strijden tegen andere mensen, die allemaal hun eigen Mortys hebben. In totaal kun je meer dan zeventige bizarre Mortys vinden en trainen, waaronder Mustache Morty, Wizard Morty en Cronenberg Morty. Morty is die gast in het gele shirt.

pocket-mortys-groot

Je kunt de verschillende Mortys combineren, trainen en sterker maken door dus tegen andere in de wereld te strijden. Tenminste, niet alleen onze wereld, maar ook nog alle andere versies in verschillende universa. Deze game is gebaseerd op de populaire tekenfilmserie Rick & Morty. Fans van de serie zullen onderweg genoeg personages, cameo’s en andere dingen tegenkomen uit de televisieshow. Let echter wel op: hoewel de game gratis te downloaden is, krijg je onderweg nog wel te maken met verschillend in-app-aankopen.

  • Pocket Mortys
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.