Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Populaire iOS-game Downwell nu uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2016, 9:18 CategorieAndroid

Downwell wordt gezien als één van de beste games van vorig jaar. Nadat die eerder voor pc en iOS uitkwam, is die nu ook beschikbaar voor Android. In het spel kruip je in de huid van een kleine jongen die schatten gaat ontdekken in een put.

Download nu Downwell voor Android

Het spel Downwell wordt niet alleen gezien als één van de beste mobiele games van 2015, ook als één van dé beste games van dat jaar. De game combineert gebalanceerde en snelle acties met een gepixeleerde wereld vol horrorelementen, wat zorgt voor een verrassend en atmosferisch avontuur over een jongen die in een put valt. Je kunt deze game al sinds oktober op je iPhone of computer spelen en vanaf nu is het ook mogelijk om de game te downloaden voor Android. Het spel kost eenmalig 3,24 euro en bevat geen in-app-aankopen.

De jongen die in de put valt, gaat op zoek naar enkele verborgen schatten. Hoe dieper je in de put zit, hoe mysterieuzer de omgeving en hoe enger de vijanden worden. Gek genoeg zijn er zelfs kleine winkeltjes aanwezig in deze donkere onderwereld, die je moeten helpen in het verslaan van de vele monsters. En wie weet wat je onderweg tegenkomt, zowel qua vijanden als de verborgen schatten. Het leukste aan Downwell is misschien nog wel dat geen enkel avontuur hetzelfde aanvoelt, dankzij levels die automatisch gegenereerd worden.

  • Downwell
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.