Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Release van FNAF World voor mobile is onzeker

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 10:02 CategorieAndroid

Helaas is het momenteel onzeker of de game FNAF World wordt uitgebracht op Android en iOS, aangezien de pc-versie van het spel van Steam is afgehaald. Niet alleen de gamers, maar ook de pers had maar weinig goede woorden over voor het videospel.

FNAF World: rpg in de wereld van Five Nights at Freddy’s

Toen ontwikkelaar Scott Cawthon, maker van de populaire Five Nights at Freddy’s-spellen, de game FNAF World opeens een maand te vroeg op Steam (platform voor pc-gaming) lanceerde, konden we niet voorspellen dat het slecht zou aflopen met de game. Cawthon heeft het spel wellicht te vroeg gepubliceerd, aangezien er een hoop content mist die wel beloofd werd en mensen over het algemeen klagen over bugs, glitches en andere oneffenheden die met een maand extra werk zeker nog wel gladgestreken hadden kunnen worden.

De gamers lieten zich horen op Steam en Cawthon beloofde niet lang daarna met een gratis update te komen. Maar nu ook de pers van zich heeft laten horen, en die woorden alles behalve lovend waren, besloot de gevierde gameontwikkelaar het spel van het platform af te halen. Wel zal hij achter de schermen nog blijven sleutelen aan FNAF World en van alles verbeteren, maar wanneer het spel nu uitkomt, is niet bekend. Als het uitkomt, is het wel gratis. Maar vooralsnog lijkt de toekomst onzeker voor deze rpg – en dat geldt dus ook voor de mobile versie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.