Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rick and Morty krijgt een Pokémon-achtige mobile game

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2016, 9:21 CategorieAndroid

Rick and Morty is een populaire tekenfilmserie voor volwassenen. En op basis van deze televisieserie wordt volgende week een mobiele game uitgebracht, genaamd Pocket Mortys. De gameplay is hevig geïnspireerd op de Pokémon-spellen van Nintendo.

Pocket Mortys: mobile game gebaseerd op Rick and Morty

Op 14 januari verschijnt er een Pokémon-achtige Rick and Morty game voor Android en iOS. Dat maakt zender Adult Swim bekend. In Pocket Mortys speel je met Rick, de wetenschapper in de witte jas, die zijn Morty, het kleine jongetje met het gele shirt, laat vechten tegen de Mortys van andere mensen. Er is al een korte teaser verschenen waarin we de gameplay kunnen zien en het is een regelrechte parodie op wat Pokémon-spelers al jaren voorgeschoteld krijgen. Zelfs de graphics lijken zo uit de Nintendo DS-versies te zijn overgenomen.

Het spel wordt free-to-play en onduidelijk is nog op dit moment of er in-app-aankopen zullen zijn (maar de verwachting is van niet). Ook weten we nog niet precies wat het doel is van het spel; maar als dat ook op Pokémon lijkt, dan reizen we straks de wereld over om te vechten tegen de sterkste Morty-trainers. Of er ook een vangaspect in de gameplay zit (Pokémon-trainers kunnen inmiddels meer dan zevenhonderd verschillende Pokémon vangen) is ook nog niet bekend. Volgende week krijgen we de antwoorden en meer voorgeschoteld.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.