Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Roze Sony Xperia Z5 (Premium?) op beeld vastgelegd

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2016, 23:15 CategorieAndroid

De nieuwe roze variant van de Sony Xperia Z5 is op foto en video vastgelegd. Het apparaat is behalve de nieuwe kleur, precies hetzelfde als de bestaande Xperia Z5 in andere kleuren. Wat niet echt helder wordt, is of het hier handelt om de ‘gewone’ Xperia Z5  of de Xperia Z5 Premium. Alleen die laatste valt in de phabletcategorie.

Taiwanese site

De Xperia Z5 heeft een scherm van 5,2 inch, de Xperia Z5 Premium heeft een 5,5-inch scherm en dat scherm biedt tevens een 4K-resolutie. De bron van de informatie, een Taiwanese website, meldt niet welke het is. De roze variant zou volgens eerder gelekte informatie voor de hele Xperia Z5-lijn worden geïntroduceerd. De Taiwanese site meldt dat dit in het eerste kwartaal van dit jaar gaat gebeuren.

De Xperia Z5-serie is tot nu toe in goud, zwart en zilver te krijgen.

Zonsondergang

Volgens de Aziatische bron wordt de roze telefoon ‘rozekwarts’  genoemd, en is de roze kleur niet echt knalroze, maar meer te vergelijken met kersenbloesem of de roze wolken die je ziet tijdens zonsondergang. De kleur is volgens de Taiwanese site eerst in Azië te krijgen, omdat de consument daar dol is op roze. Dat heeft de verkoop van de rozegouden iPhone 6S (Plus) daar al bewezen.

Hands-on Xperia Z5 Premium

Een hands-on met de Xperia Z5 Premium is hier terug te lezen.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.