Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung geeft beveiligingspatch voor januari vrij

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 10:20 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat er nu een beveiligingsupdate wordt uitgerold voor enkele Samsung-toestellen. Het gaat om ‘grote vlaggenschepen’. Helaas heeft het bedrijf niet gespecificeerd om welke modellen het gaat.

Download nu de beveiligingsupdate van Samsung

Samsung heeft vorig jaar beloofd om elke maand met een nieuwe beveiligingsupdate te komen, zoals bijvoorbeeld Google dat ook al doet. Deze week heeft de fabrikant aangekondigd de januari-update te hebben uitgerold, die nu onderweg is naar ‘grote vlaggenschepen’. Helaas is niet gespecificeerd om welke modellen het dan gaat. De gedachte is nu dat het gaat om de grootste toestellen uit 2014 en 2015, zoals Galaxy S5, Galaxy Note 4, Galaxy S6 (en al zijn broertjes en zusjes), Galaxy Tab S, Galaxy Tab S2 en, als laatste, de Galaxy Note 5.

Op de website van Samsung kun je precies terugvinden wat deze patch allemaal verhelpt. Echter, het is wel zo dat niet alles naar buiten kan worden gebracht, zodat kwaadwillenden met weinig moeite al het werk weer ontdaan kunnen maken. Heb je in elk geval een modern Samsung-apparaat, dan kun je dus elk moment een systeemupdate verwachten voor je toestel. Heb je een wat ouder model, dan vis je helaas achter het net. Op dit moment is het ook niet duidelijk of die oudere modellen dezelfde behandeling krijgen als de nieuwe varianten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.