Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan een nieuwe Kids Mode voor Android’

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 12:56 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt Samsung aan een nieuwe Kids Mode voor moderne Samsung-apparaten die op Android draaien. Deze werd geïntroduceerd op de Galaxy S5. De modus biedt een veilig omgeving aan voor kinderen.

Gerucht: nieuwe Kids Mode onderweg

Volgens insiders bij Samsung werkt het Zuid-Koreaanse bedrijf aan een nieuwe Kids Mode voor Samsungs Android-apparaten. Deze speciale modus, die kinderen een veilige omgeving op een smartphone en tablet kan aanbieden, werd geïntroduceerd op de Samsung Galaxy S5-smartphone. Sindsdien is de applicatie op vrijwel alle andere Samsung Androids uitgebracht. En mocht dat niet het geval zijn, dan kun je de app nog altijd opzoeken in Google Play, waar het als losse download verkrijgbaar is – exclusief voor Samsung devices.

De nieuwe versie moet een nieuwe laag verf met zich meekrijgen, die aantrekkelijker wordt voor kinderen. Ook zouden er nieuwe animaties aanwezig zijn. Het versienummer zal in elk geval naar nummer 4.x gaan, waardoor het idee nu is ontstaan dat we met een vrij grote update te maken hebben. Meer hebben de insiders van Samsung echter niet naar buiten gebracht, dus weten we niet of het vernieuwde Kids Mode ook nieuwe features zal aanbieden. Wel weten we dat Samsung mogelijk werkt aan een nieuwe kindertablet: de Galaxy Tab E Kids.

  • Kids Mode
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.