Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung wil zijn apps uitbrengen op iOS’

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2016, 18:08 CategorieAndroid

Samsung zou naar verluidt enkele van zijn apps (zo niet allemaal) willen uitbrengen op iOS, als voorbereiding voor de toekomst waarin alles verbonden is. En wanneer mensen iOS-apparaten in huis hebben, kunnen ze daar vaak niets mee in combinatie met Samsung-apparatuur.

Gerucht: Samsung brengt apps uit op iOS

Hoewel Samsung al enkele apps heeft uitgebracht op iOS, het platform van Apple, lijkt het er nu op dat het Zuid-Koreaanse bedrijf bijna al zijn andere applicaties ook naar dat OS wil brengen. Die informatie is afkomstig van bronnen die bekend zijn met de plannen van de fabrikant. Alle apps moeten later dit jaar beschikbaar zijn voor iedereen met een iPhone of iPad. Het gaat om de volgende apps:

  • Gear Fit Manager en Gear Manager: zo kunnen mensen hun smartwatches en fitnesstrackers van het bedrijf koppelen aan hun iPhones;
  • S Health: met deze app kun je je dagelijkse bewegingen, gegeten maaltijden en meer bijhouden;
  • Remote Control en Family Square: beide twee applicaties die in combinatie met de Galaxy View te gebruiken zijn (er is ook nog een S Console GamePad, maar die app werd niet genoemd);
  • Level-applicatie voor Samsung Level audioapparaten;
  • Smart Camera: hiermee bestuur je de smart camera’s van het bedrijf vanaf je smartphone of tablet;

Nu connected devices steeds belangrijker worden, ook met het zicht op de toekomst van de smart home, wil de fabrikant het liefst niemand achterlaten in die ontwikkelingen, is wat de bronnen aangeven. Samsung zelf heeft nog niets bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.