Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype op Android laat je nu gesprekken inplannen

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2016, 17:35 CategorieAndroid

Skype heeft aangekondigd dat de Android-applicatie van de berichten- en beldienst is voorzien van een gloednieuwe update, met handige features. Zo kun je nu direct vanuit de Skype-app een gesprek inplannen – ongeacht de agenda-app die je gebruikt.

Skype krijgt een handige update op Android

Skype heeft laten weten dat er een handige update beschikbaar is voor de Skypers onder ons die de dienst op Android gebruiken. Sinds vorige week is het voor Android- en iOS-gebruikers mogelijk om Skype-gesprekken direct vanuit Outlook in te plannen, maar vanaf nu kunnen de mensen die Android gebruiken ook direct de gesprekken plannen vanuit de dienst. Dat kan bijvoorbeeld in Outlook, de mail- en agendadienst van Microsoft, maar ook elke andere agenda-app die je liever gebruikt, zoals de agenda van Google, bijvoorbeeld.

skype-android-update-jan

Dit is echter niet het enige dat de update met zich meebrengt. Het is vanaf nu ook mogelijk om via Skype op Android direct Office-bestanden te openen. Wanneer iemand je een PowerPoint-, Word- of Excel-bestand doorstuurt en je opent dat, dan zal de Skype-app de juiste Office-app uitkiezen Heb je de applicatie toch niet op je smartphone of tablet staan? Geen nood, dan zal de Skype-app je vertellen hoe je aan de juiste programma’s komt. Wanneer deze features op iOS worden geïntroduceerd, is op moment van schrijven nog niet duidelijk.

  • Skype
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.