Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype voegt groepsbellen aan mobiele applicaties toe

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2016, 10:04 CategorieAndroid

Skype heeft bekendgemaakt dat het bedrijf binnenkort groepsbellen voor Android, iOS en Windows 10 Mobile zal introduceren. Met hoeveel mensen je tegelijkertijd zal kunnen videobellen, is op moment van schrijven nog niet bekend.

Videobellen met de mobiele apps van Skype

Skype viert momenteel het tienjarig bestaan van gratis kunnen videobellen, door alvast aan te kondigen dat de mobiele apps op Android, iOS en Windows 10 Mobile binnenkort ook de groepsbellenfunctie zullen krijgen. Het is inmiddels zes jaar geleden dat Skype videobellen introduceerde op mobiele apparaten (één-op-één-gesprekken). Mocht je alvast een voorproefje willen krijgen van hoe dat videobellen in een groep werkt, dan kun je je daarvoor aanmelden via een speciale website van Skype, die hier te bezoeken is.

Dit is niet de eerste applicatie die het bellen met video in een groep mogelijk maakt. Hangouts van Google ondersteunt deze feature al langer en maakt het videobellers mogelijk om met tien mensen tegelijkertijd in gesprek te gaan. Het is momenteel nog niet duidelijk met hoeveel mensen je straks tegelijkertijd in de Skype-apps kunt gaan bellen, aangezien het bedrijf die informatie nog niet heeft vrijgegeven. Met de desktopversie is het mogelijk om met tien man een videogesprek aan te gaan – laten we hopen dat dit nummer niet veranderd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.