Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia C4 krijgt Android 5.1-update

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2016, 11:36 CategorieAndroid

De Sony Xperia C4 krijgt momenteel een update naar Android 5.1. Dat is vrij onverwacht. Alom werd gedacht dat Sony dit toestel direct naar Android 6.0 Marshmallow zou updaten.

Midrangephablet naar Android 5.1

De Sony Xperia C4 is een 5,5-inch phablet met een achtkernige 64-bit processor. Het HD-scherm is bestemd voor de selfie-generatie. Aan de voorkant zit een 5-megapixelcamera met een groothoeklens. Achter zit een camera met een resolutie van 13 megapixel. De midrangephablet wordt voor prijzen tussen 265 en 280 euro aangeboden in Nederland. Hij werd in mei vorig jaar aangekondigd. sony-xperia-c4-groot

De processor is de MT6752 van MediaTek en de phablet biedt 2GB ram. Er zit 16GB opslaggeheugen bij, dat kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart. De phablet werd in mei vorig jaar geleverd met Android 5.0 Lollipop. Kennelijk vindt Sony het noodzakelijk om eerst de Android 5.1-update naar het toestel te brengen, voordat de update naar Marshmallow 6.0 komt.

Update over the air

Updates komen op het toestel zelf binnen en dat kan bij iedereen verschillend zijn, afhankelijk van het land waar je je bevindt en of het toestel door een provider (met simlock) is verkocht of niet. Het kan enkele weken duren voordat de update binnenkomt.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.