Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony Xperia C6 gelekt voor MWC 2016’

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2016, 9:22 CategorieAndroid

Qua aankondigingen op het gebied van smartphones, phablets en tablets bleef het stil bij Sony tijdens de CES: de Sony Xperia C6 doorbreekt die stilte nu. Deze phablet wordt namelijk mogelijk aangekondigd tijdens de Mobile World Congress in Barcelona.

Is dit de Sony Xperia C6?

Tijdens de CES in Las Vegas hebben we van Sony geen nieuwe aankondigingen gezien op het gebied van mobile, maar de Mobile World Congress in Barcelona dit jaar kan die stilte doorbreken met de mogelijke aankondiging van de Sony Xperia C6. Dit toestel heeft een design dat iets wegheeft van de Sony Xperia C5 Ultra die medio 2015 werd aangekondigd: beide apparaten hebben namelijk een zogenaamd randenloos uiterlijk: de randen aan de zijkanten van het grote scherm zijn zo dun, dat ze bijna niet meer opvallen.

sony-xperia-c6-lek2

Verder lijkt deze phablet een beetje op de toestellen uit de Z-serie van Sony Xperia, met zijn ronde hoeken en de positionering van de knoppen. Over de Sony Xperia C6 wordt gezegd dat het een scherm krijgt van tenminste 5,5 inch en een full hd display. Onder de motorkap zou een octacore MediaTek Helio P10-processor moeten zitten, die geklokt zou zijn op 2.0GHz. Verder is er niets bekend over deze grote smartphone. Of Sony ook daadwerkelijk het toestel zal aankondigen tijdens MWC 2016 in Barcelona, moeten we afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.