Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Z5 krijgt roze variant

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2016, 12:52 CategorieAndroid

Sony Mobile brengt een roze variant van zijn vlaggenschip Xperia Z5 uit. Die versie is vooralsnog voor een Taiwanese telecomprovider bestemd. Het valt nog niet te zeggen of de roze Xperia Z5 ook naar Nederlandse winkels komt.

Taiwan

De roze Xperia X5 zou eind deze maand op de markt komen. Alleen klanten van Chunghwa Telecom in Taiwan kunnen de 5,5-inch phablet bestellen. De kleur op die markt is waarschijnlijk een bewuste keuze. Aziatische klanten houden van roze, en het Chinese nieuwjaar en Valentijnsdag komen er aan.

Donkerpaars

Al eerder bracht Sony vlaggenschepen uit in aparte kleuren. De Xperia Z was al te krijgen in een donkerpaarse variant. De Xperia Z5 steekt daar wat karig bij af, met alleen keuze uit goud, zilver en zwart. De nieuwe kleur kan ook betekenen dat Sony niets te presenteren heeft op de CES, die morgen van start gaat, en dan is een roze telefoon in ieder geval iets om mee in de kijker te komen.

Neproze

Het plaatje dat bij dit artikel gaat is overigens niet echt: het is gephotoshopt, bekennen de makers. En enkele foto’s tonen niet de Xperia Z5, maar de Xperia Z5 Premium, die een 4K-scherm heeft met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Die resolutie gaat overigens alleen ‘aan’  als er 4K-content op het scherm getoond moet worden. Dat scheelt batterijvermogen.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.