Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties van nieuwe Samsung Galaxy J7 (2016) ontdekt in source code

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2016, 11:10 CategorieAndroid

Vrijwel alle belangrijke specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy J7 (2016) zijn ontdekt in een kernel source code. De phablet wordt in die informatie ‘j7xlte’  genoemd, wat weinig aan de verbeelding overlaat.

Galaxy J-familie

Samsung heeft onlangs nieuwe versies aangekondigd van de hele Galaxy A-familie, en is nu blijkbaar bezig met een verversing van de J-lijn. De 2016-versies van de Galaxy J1 en J5 zijn al her en der in de wereld te koop, en nu komt er dus ook een nieuwe versie aan van de Galaxy J7.

Qualcomm Snapdragon 650

De source code geeft flink wat informatie prijs over dit nieuwe toestel. De Galaxy J7 (2016) krijgt een full-HD scherm, 5,5 inch groot, en dat zal hoogstwaarschijnlijk een super amoledscherm worden. De phablet krijgt de Qualcomm Snapdragon 650-chip als kloppend hart. Hoewel er niets over het ramgeheugen wordt vermeld, wordt aangenomen dat dit 3GB groot zal zijn.

13-megapixelcamera

De hoofdcamera aan de achterkant krijgt een resolutie van 13 megapixel met een Samsungsensor. De camera aan de voorkant krijgt een resolutie van 5 megapixel, eveneens met een camerasensor van Samsung zelf.

4300 mAh batterij

De informatie over een vingerafdrukscanner in dit toestel is niet heel duidelijk, maar de kenners die de source code hebben gelezen, melden dat er wel aanwijzingen voor zijn die erop wijzen dat deze nieuwe toevoeging er in zal zitten. Voorts wordt melding gemaakt van een sleuf voor een micro sd-kaart en een hele grote 4300 mAh batterij.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.