Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specs van Samsung Galaxy Tab E 7.0 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 9:40 CategorieAndroid

Samsung zou op dit moment werken aan een nieuwe tablet in de serie Samsung Galaxy Tab E. Dit apparaat zou een zeven inch-scherm moeten krijgen. Daarnaast zou het bedrijf nog twee tablets binnen de E-serie willen lanceren.

Gerucht: Samsung Galaxy Tab E krijgt nieuwe varianten

Vorig jaar bracht Samsung de Samsung Galaxy Tab E 9.6 uit in Nederland en dit jaar zien we mogelijk nieuwe versies van die tablet verschijnen. Het gaat hier niet om een opvolger van het apparaat, maar om andere versies binnen dezelfde serie. Zo zouden er in elk geval twee versies uitkomen die bijna identiek zijn aan elkaar, met de modelnummers SM-T280 en SM-T285, waarvan één alleen WiFi heeft en de ander zowel WiFi als 4G. Hieronder nemen we de specificaties met je door die mogelijk al zijn gelekt.

  • zeven inch-scherm
  • 1280 bij 800 pixels-resolutie
  • 1,3Ghz-processor
  • 1,5GB aan werkgeheugen
  • 8GB aan intern geheugen (uitbreidbaar)

Daarnaast zou Samsung ook nog werken aan een Galaxy Tab E Lite (SM-T113) en een Kids-versie, al zal de normale editie van deze handzame tablet ook geleverd worden Samsungs Kids Mode. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft zelf echter nog niets naar buiten gebracht over deze tablets en zijn specs, dus moeten we nog even de officiële aankondiging afwachten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab E 9.6
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.