Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify lanceert videosectie op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 10:08 CategorieAndroid

Spotify heeft officieel zijn videosectie gelanceerd op Android en iOS. Helaas nog niet in Nederland en onduidelijk is wanneer dit wel gaat gebeuren. De content is afkomstig van ESPN, Comedy Central, MTV, BBC, Vice News en meer.

Videosectie van Spotify nu live (maar nog niet in Nederland)

Het klopt: Spotify lanceert deze week inderdaad zijn videosectie. Op zowel Android, áls iOS. Maar helaas nog niet in Nederland. De content die de videosectie aanbiedt is afkomstig van ESPN, Comedy Central, MTV, BBC, Vice News en meer. Wanneer de update ook in Nederland wordt vrijgegeven (de Android-app is op de 25ste voor het laatst geüpdatet en de iOS-app op de dertiende van deze maand), dan vind je straks de video’s door op Browse te tappen. Daarna tap je op Shows en daar zul je zowel video- als audiocontent aantreffen.

Mocht je Spotify nou echt als een muziekapp gebruiken, dan ben je wellicht blij dat de nieuwe functie wat is weggestopt – maar het zal niet lang duren voordat het een meer prominente positie krijgt, wanneer de video’s aanslaan. Mocht je een show of contentmaker tof vinden, dan kun je die gaan volgen in de apps en hun content aan jouw bibliotheek toevoegen. Content waarvan je precies kon verwachten wat het zou zijn: kleine stukjes uit populaire shows, zoals The Daily Show, en clips van grappige momenten uit andere shows.

  • Spotify
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.