Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Spotify’s videocontent deze week beschikbaar’

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2016, 14:09 CategorieAndroid

Volgens The Wall Street Journal zal Spotify deze week officieel zijn videocontent gaan lanceren in de Android-app. iOS-eigenaars moeten iets langer wachten. Die mensen zouden tegen het einde van volgende week toegang krijgen tot de videocontent.

Gerucht: videocontent Spotify verschijnt deze week

Volgens The Wall Street Journal (WSJ) zal Spotify deze week zijn videocontent, aangekondigd in mei, gaan lanceren op Android en ongeveer anderhalf week later beschikbaar maken op iOS. Het product wordt al even getest in vier verschillende landen en bronnen hebben aan de WSJ bevestigd dat de testperiode nu beëindigd zou zijn. Op moment van schrijven is het nog niet helemaal duidelijk wat de videocontent precies zal zijn, maar naar verluidt heeft de dienst al deals gesloten met Comedy Central, BBC, ESPN en meer.

Momenteel zou de streamingdienst ook alleen nog maar korte videoclips aanbieden, zoals fragmenten uit Jimmy Kimmel Live (een Amerikaanse late night talkshow). Die content zou worden gepresenteerd in duidelijke categorieën, zoals News of the Week en Laughs for Lunch. Een obstakel dat Spotify nu nog moet overwinnen is: hoe krijgt het bedrijf de mensen zo ver de content in de app te bekijken? Het bedrijf zelf heeft daar wel vertrouwen in. Hoewel de muziekstreamingdienst voor de content betaalt, zijn de video’s zonder advertenties te bekijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.