Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Super Flippin’ Phones uitgebracht voor Android

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 10:39 CategorieAndroid

De Nederlandse gamemaker BlauwPrint heeft de game Super Flippin’ Phones uitgebracht voor Android. In dit spel sla je andermans telefoon uit zijn hand. Je kunt het spel nu gratis downloaden. Er zijn wel optionele in-app-aankopen aanwezig.

Super Flippin’ Phones: weg met die smartphone

In Super Flippin’ Phones krijg je de taak om de smartphone bij iedereen uit zijn handen te slaan die zich in het winkelcentrum bevindt. Dit spel is in 2014 geboren en had toen de titel Flippin’ Phones. Ook toen kroop je in de huid van een gek die door een winkelcentrum rent om bij iedereen de smartphone uit de handen te slaan, omdat er zich elk moment een ramp kan voordoen. Maar omdat iedereen maar wat staat te liken en te swipen, wordt er niet opgelet. En aan jou dus de taak om al die mensen in het centrum te redden.

De game is gratis te downloaden en te spelen, maar bevat wel enkele in-app-aankopen. Gelukkig zijn die aankopen niet verplicht om alles uit het spel te halen. Nadat je Super Flippin’ Phones hebt uitgespeeld, kun je aan de slag met nog twee hogere moeilijkheidsgraden, die nieuwe soorten vijanden zullen toevoegen. Onderweg kun je ook gekke outfits verzamelen, terwijl je iedereen probeert te redden van de ondergang. Om dit spel te kunnen spelen, dien je tenminste 20MB aan vrije schijfruimte en Android 2.3 of hoger te hebben op je tablet.

  • Super Flippin' Phones
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.