Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sync-probleem met Hotmail in Gmail-app opgelost

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2016, 16:46 CategorieAndroid

Wanneer je de nieuwste versie van de Android-app hebt op je Android-toestel, dan is als het goed is het synchronisatieprobleem met Hotmail opgelost. Dat heeft het Gmail-team laten op het officiële Google-forum.

Problemen met Hotmail opgelost in nieuwe Gmail-app

Sinds de lancering van Android 6.0 Marshmallow, hebben veel Android-gebruikers aangegeven dat de Gmail-applicatie hun mail niet meer (goed) synchroniseert met hun Hotmail account. Ook zijn er enkele mensen die datzelfde probleem ervaren op Android 5.0 Lollipop, of iets hoger. De synchronisatieproblemen zijn op te delen in twee categorieën: sommige mensen melden dat hun mail van Hotmail helemaal niet meer binnenkomt, terwijl andere aangeven dat het nog wel werkt, maar dat de notificaties later verschijnen.

Sinds 20 januari is Google begonnen met het uitrollen van de nieuwe Gmail-applicatie, maar helaas voor iedereen gebeurt dit op een langzaam tempo. Wel heeft het team achter de app aangegeven dat de problemen voor Hotmail-gebruikers zijn opgelost en vraagt of iedereen voor nu nog even geduld wil tonen. Mocht je nou nog problemen tegenkomen in het synchroniseren van andere mailclients, dan heb je voorlopig nog even pech: die problemen houden aan. Inmiddels is al wel achterhaalt wat er nu precies scheelt; de oplossing laat op zich wachten.

Mocht je nu echt niet meer kunnen wachten, download dan de nieuwe Gmail-app via APK Mirror.

  • Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.