Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toekomstige Moto-smartphones hebben grote schermen

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2016, 19:47 CategorieAndroid

Lenovo heeft laten weten dat er in de toekomst alleen nog maar smartphones binnen Moto worden uitgebracht met grote schermen – niet onder de vijf inch. De kans is dus zeer aannemelijk dat we een hoop phablets onder het merk gaan zien verschijnen.

Moto in 2016: geen kleine smartphones

Lenovo, eigenaar van het merk Moto, heeft aangegeven dat de aankomende toestellen onder dat merk geen kleine smartphones zullen zijn. Er wordt gezegd dat de schermgroottes niet onder de vijf inch zullen duiken, dus wordt de kans groot geacht dat er straks enkele nieuwe phablets worden uitgebracht. De phablet is immers één van de meest populaire handsets van dit moment: alle grote smartphonemakers hebben op dit moment wel één of meerdere phablets in hun productenportfolio opgenomen. Ook krijgen ze allemaal vingerafdrukscanners.

Native ondersteuning voor vingerafdrukauthentificatie is één van de grootste nieuwe toevoegingen aan Android 6.0 Marshmallow, dus ook dat is geen vreemde ontwikkeling te noemen. Helemaal als je bedenkt wanneer de Nexus 6, gemaakt door Motorola, aanvankelijk een vingerafdrukscanner zou krijgen, maar die op het laatste moment is geannuleerd. Deze twee veranderingen aan het Moto-merk betekenen wel dat toekomstige Moto’s er anders uit kunnen gaan zien dan ze nu doen. Wanneer de apparaten worden aangekondigd, is nu nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.