Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Universele Windows 10-app Telegram “zeker” in de planning

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2016, 16:57 CategorieApplicaties

Officieel is het nog niet, maar we blijven positief: de ceo van Telegram heeft aangegeven dat de universele Windows 10-app “zeker” in de planning staat. Onduidelijk is nog wanneer de app dan zou verschijnen en welke functies die dan krijgt.

Telegram voor Windows 10

Telegram Messenger is op dit moment zonder twijfel één van de populaire berichtendiensten op Android, iOS, Windows Phone en pc. Helaas is het zo dat vooral de Windows Phone-versie het één en ander te wensen overlaat, terwijl de Android-variant en die op iOS steeds dichter naar elkaar toe groeien. Liefhebbers van Windows op hun smartphone en tablet opgelet, want een universele Windows 10-app van Telegram staat “zeker” in de planning, zo geeft de bestuursvoorzitter van het bedrijf achter de chatapplicatie aan op Twitter.

Een Twitteraar vroeg aan ceo Pavel Durov of een universele Windows 10-app op de planning staat en zijn antwoord was kort en krachtig: “Definitely”. Het is dus inmiddels met zekerheid te zeggen dat er een universele Windows 10-applicatie van Telegram in de planning staat, maar wanneer de app moet verschijnen, is niet bekend. Helaas weten we ook niet wat we van de applicatie mogen verwachten. Laten we hopen dat Windows-bezitters vanaf hun smartphone of phablet in elk geval zelf ook gifjes kunnen versturen en niet alleen maar ontvangen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.