Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vidyo is een schermopneemapplicatie voor iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2016, 9:55 CategorieApplicaties

Met de applicatie Vidyo op iOS, ben je in staat op te nemen wat er op dat moment op je scherm gebeurt. De app kost je eenmalig 4,99 euro om te downloaden. Nadat je hebt opgenomen wat je wilde opnemen, kun je ook muziek en commentaar toevoegen aan de beelden.

Met Vidyo neem je op wat er op je scherm gebeurt

Als er iets populair is op het internet, dan is dat wel de mogelijkheid om een video te maken van hetgeen je op dit moment aan het doen bent. Op een pc, spelcomputer en Android-apparaat kan het al, maar op iOS was er nog niet echt een goede optie beschikbaar. Tot vandaag, aangezien de app Vidyo is gelanceerd. Deze applicatie neemt op wat er op je scherm gebeurt, waarna je na het opnemen zelf muziek en commentaar kunt toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een Let’s Play starten vanaf je iPhone of iPad, zonder moeilijk te doen met kabels.

Helaas kan het wel zo zijn dat Apple de app binnenkort weer uit de App Store haalt, omdat het gebruikmaakt van technologie die helaas niet publieke beschikbaar zou moeten zijn. Waarom Vidyo dan in eerste instantie wel in de App Store staat, is ons een raadsel: maar dat iemand een fout zou hebben gemaakt, lijkt ons aannemelijk. Desondanks is het een fijne optie om beschikbaar te hebben, mocht je al langer op zoek zijn naar een schermopneemapplicatie voor iOS. Wees er dus wel snel bij, voordat hij uit de digitale winkel gehaald wordt.

  • Vidyo!
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.