Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp is voortaan voor iedereen gratis te gebruiken

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2016, 12:26 CategorieAndroid

WhatsApp heeft laten weten dat de berichtendienst voortaan voor iedereen gratis te gebruiken is en dat de huidige abonnementsvormen verdwijnen. Helaas is het wel zo dat je geen geld terugkrijgt wanneer je net je abonnement verlengd hebt.

Niet meer betalen voor WhatsApp

WhatsApp heeft bekendgemaakt dat het alle huidige abonnementsvormen laat vallen en dat de berichtendienst voortaan voor iedereen gratis te gebruiken is. Enkele jaren geleden introduceerde de dienst het betaalde abonnement, van 0,99 euro per jaar (na het eerste jaar). Maar het team is erachter gekomen dat dit toch niet de manier van zakendoen was, aangezien veel mensen het idee hadden het contact met hun vrienden en familie te verliezen wanneer ze geen creditcard zouden hebben. Daarom is de app voortaan gratis.

Mocht je al bij WhatsApp zitten vanaf het eerste moment, dan heb je nog nooit hoeven betalen voor de applicatie. De meeste gebruikers die snel overstapte op de berichtendienst, kregen al direct een levenslange toegang tot de app, zonder daarvoor te hoeven betalen. Helaas is het wel zo dat je je geld niet terugkrijgt wanneer je net betaald hebt. Maar mocht je nog moeten betalen voor het aankomende jaar, dan zal dat niet meer hoeven. WhatsApp heeft momenteel bijna één miljard gebruikers, verspreid over verschillende platformen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.