Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Worms 4 nu ook verkrijgbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2016, 9:42 CategorieAndroid

Nadat de game Worms 4 eerst exclusief op iOS werd uitgebracht, is het spel, waarin je worm opblaast, nu ook verkrijgbaar binnen Google Play voor Android. De game kost je 2,49 euro om te downloaden, maar daarna krijg je nog wel te maken met optionele in-app-aankopen.

Worms 4 nu te downloaden voor Android

Mocht je destijds achter het net hebben gevist toen de game Worms 4 uitkwam voor iOS, dan hebben we nu (wellicht) goed nieuws: het spel is nu ook verkrijgbaar voor Android. Ook in dit spel speel je met enkele wormen die zichzelf opblazen met een arsenaal waar je u tegen zegt, maar ook met grappige wapens zoals een superschaap. De wormen zelf hebben eigen karakters en gooien de ene one-liner na de andere eruit, gebaseerd op culturele referenties en meer. Uiteraard kun je Worms 4 ook met je vrienden op één scherm spelen.

Daarom raden we je aan het spel ook echt op een lekker groot scherm te spelen – de grootste Android-tablet in huis zou het spel moeten kunnen afspelen, mits je tenminste Android 2.3 of hoger hebt. Ook dien je 270MB aan vrije schijfruimte te hebben en rekening te houden met enkele in-app-aankopen, die niet hoger liggen dan 3,99 euro per stuk. Ja, dat bedrag is hoger dan het aankoopbedrag van 2,49 euro, maar gelukkig zijn ze allemaal optioneel. Ook is er een online multiplayer aanwezig, waar je het één-op-één opneemt tegen iemand anders.

  • Worms 4
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.