Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube voegt bekeken-tag toe aan abonnementstream

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2016, 10:38 CategorieAndroid

YouTube heeft deze week een update gekregen, die onder andere de bekeken-tag toevoegt aan de video’s in de abonnementenstream. Zo zie je dus in één oogopslag sneller welke video’s je al bekeken hebt en nog kunt bekijken.

YouTube krijgt bekeken-tag in abonnementstream

Google heeft de YouTube-applicatie op Android van een update voorzien. Deze update voegt een handige feature, waarvan je je af kunt vragen waar het al die tijd gebleven is: de bekeken-tag in de abonnementenstream (de tab waar alle video’s in staat die zijn geüpload door de contentmakers). Daardoor kun je nu sneller zien welke video’s je al bekeken hebt en welke je nog kunt bekijken. De tag verschijnt links bovenin de thumbnail van een video, in hoofdletters. Deze tag vond je eerder al op de website en pagina’s van de makers.

Daarnaast heeft Google nog een aantal kleine aanpassingen aan YouTube gemaakt. Zo zal de abonnementenstream niet constanten naar boven springen wanneer je een video bekeken hebt (wat de app wel maanden heeft gedaan, met grote irritaties tot gevolg) wanneer je een video in fullscreen-modus bekijkt. Ook heeft Google enkele knoppen, zoals de menu-, cast- en zoekknop, voorzien van een witte, in plaats van zwarte, kleur. Wanneer de update verschijnt op je Android-apparaat, is helaas onduidelijk. Dit kan elk moment gebeuren.

  • YouTube
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.