Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

1Password krijgt een grote update op Android

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2016, 9:18 CategorieAndroid

De populaire wachtwoordmanager 1Password heeft een grote update gekregen op Android, die onder meer het uiterlijk volledig heeft aangepast. Zo hebben de makers eindelijk de richtlijnen van het Material Design gevolgd.

Download nu 1Password op Android

De wachtwoordmanager 1Password is één van de populairste applicaties voor Android, ondanks het feit dat de developers de ontwikkeling van de app een tijdje op pauze hadden gezet. Maar daar is nu verandering in gekomen. Deze week is er namelijk een update verschenen die de software een mooie make-over geeft. De applicatie volgt eindelijk de richtlijnen van het Material Design dat Google heeft geïntroduceerd met Android 5.0 Lollipop, waardoor in elk geval de interface gemoderniseerd is. Maar dat is niet is alles wat deze update brengt.

Zo is de ondersteuning voor de vingerafdrukscanner verbeterd en werkt die met het officiële 1Password-toetsenbord. Ook heeft ontwikkelaar AgileBits wat veranderingen doorgevoerd aan Teams: zo kun je nu items verspreiden over meerdere kluizen en die delen met de mensen die je in gedachten hebt. Ook is er nu een fab: een floating action button. Daarmee is het mogelijk snel een actie uit te voeren. Heb je de applicatie al op je smartphone of tablet staan? Dan kan de update elk moment binnenkomen.  Of je download de app uit Google Play.

  • 1Password
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.