Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Liquid Jade 2 heeft een 21-megapixelcamera

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2016, 23:26 CategorieAndroid

Acer heeft op het MWC in Barcelona de Acer Liquid Jade 2 laten zien. Deze nieuwe 5,5-inch phablet loopt op een Snapdragon 808-processor en heeft een 21-megapixelcamera.

Volgens Acer hangt het van het land af waar hij wordt uitgebracht, welke hardware er precies in zit. Dat verschilt dus van land tot land.

Update: De Acer Liquid Jade 2 komt niet naar Nederland.

Android

Waar Acer wel eenduidig over is, is het besturingssysteem: dat is Android. Welke versie echter, is nog niet helder. De krachtige zeskernige Qualcomm Snapdragon 808-processor lijkt ook redelijk universeel te zijn in dit toestel. De versie op de beursvloer heeft 3GB ram en 23GB intern geheugen. Een micro sd-kaart kan dat geheugen uitbreiden.

21-megapixelcamera

De camera biedt een zeer hoge 21-megapixelresolutie. Diebiedt autofocus, heeft twee led-flitsers en video wordt in 4K-resolutie opgenomen. Acer biedt de mogelijkheid om deze camera in ‘professional camera mode’  te zetten. Dan kunnen geavanceerde zaken worden ingesteld, zoals de witbalans, ISO, focus en nog veel meer.

Frontcamera 8 megapixel

De frontcamera biedt een resolutie van 8 megapixel. De camera is voorzien van een gezichtsherkenner en  selfies kun je maken door het toestel tot drie te laten aftellen, waarna het plaatje wordt geschoten als je je gezicht in de plooi hebt.

5,5-inch amoledscherm

Het scherm is 5,5 inch groot en het is een full HD amoledscherm. Acer heeft het scherm aangepast met de Zero Air Gap-technologie om het beter zichtbaar te maken in fel zonlicht.

Ook aan het geluid is gedacht. DTS Headphone X-technologie is in het toestel verwerkt om een surround sound-ervaring te bieden.

Over de batterij is nog niets onthuld. Wel is duidelijk dat de phablet 4G lte-verbindingen kan stichten, en het beschikt uiteraard ook over zaken als wifi, bluetooth en gps.

  • Delen:
Acer Liquid Jade Primo
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.