Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer voorziet Acer Liquid Z630-reeks van update

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2016, 13:45 CategorieAndroid

Acer heeft vandaag de Acer Liquid Z630S aangekondigd, een krachtigere versie van de in september op de IFA geïntroduceerde Liquid Z630. De Liquid Z630S heeft meer geheugen, een grotere opslag en een krachtigere processor.

Dit is de Acer Liquid Z630S

Acer heeft vandaag de Liquid Z630S aangekondigd, een krachtigere versie van de in september op de IFA geïntroduceerde Liquid Z630. De Liquid Z630S heeft meer geheugen, een grotere opslag en een krachtigere processor. De handset heeft een dunne, gebogen behuizing met aan de voorkant een verbeterde camera met groothoeklens en verbeterd geluid. Ook beschikt de handset over Acer BluelightShield, waarmee de gebruiker de blootstelling aan blauw licht van het scherm instelt, en DTS Studio Sound, voor beter geluid.

De camera aan de voorkant beschikt over een technologie genaamd Bright Magic. Daardoor kan de phablet voor selfies met betere belichting zorgen. Andere gebruikersfuncties in de reeks zijn bijvoorbeeld de QuickMode-gebruikersinterface van Acer, met drie aangepaste lay-outmogelijkheden voor verschillende typen gebruikers: de Standard Mode voor wie al vertrouwd is met smartphones, de Easy Mode voor beginners en de Basic Mode met een aantal veiligheidsopties voor kinderen.

Naast de Basic Mode beschikken de smartphones ook allemaal over Kids Center, een beveiligde omgeving met ouderlijk toezicht. Om gebruikers te helpen al deze functies optimaal te benutten, is er de Acer Aid Kit, een set van drie hulpmiddelen om de prestaties van de telefoon mee in de gaten te houden, de levensduur van de batterij te beheren en het back-up- en herstelcentrum te gebruiken. De Acer Liquid Z630S beschikt over een scherm van 5,5 inch en heeft de volgende afmetingen: 156,3 x 77,5 x 8,9 millimeter.

Onder de motorkap zit een 64-bits octacore MediaTek MT6753-processor, geklokt op 1,3GHz. Ook is er 3GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 32GB aan intern geheugen. Daarnaast is er een 4000mAh-accu, acht megapixel-camera met groothoeklens aan de voorkant en een acht megapixel-camera aan de achterkant aanwezig. Verder beschikt de phablet over LTE (categorie 4), WiFi 802.11 b/g/n en Bluetooth 4.0 met LE-connectiviteit. AcerEXTEND is ook aanwezig: daarmee koppel je het apparaat aan een pc.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Liquid Z630S is vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux voor 249 euro.

  • Delen:
Acer Liquid Jade Primo
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.