Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Airmail voor iOS gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2016, 10:56 CategorieApplicaties

Het is vanaf nu mogelijk om Airmail te downloaden en te installeren op je iOS-apparaat. De e-mailapplicatie kost je eenmalig 4,99 euro. Deze app staat ook wel bekend als ‘de app waar je alles mee kunt doen’.

Airmail laat je bijna alles aanpassen

Deze week is de fijne e-mailapplicatie Airmail gelanceerd voor iOS. Deze app biedt zijn gebruikers een overweldigd aantal opties aan met betrekking tot het aanpassen van de functies en mogelijkheden binnen de app. Je kunt e-mails snoozen, filters toevoegen, third-party apps installeren, per e-mail een andere notificatie instellen, allerlei e-mailaccounts gebruiken en zelfs instellen wat er gebeurt wanneer je over het scherm veegt. De app brengt alle opties overzichtelijk in beeld en laat de gebruiker niet verdwalen in alle mogelijkheden.

Wanneer je Airmail gebruikt, dan krijg je al gauw het idee dat de makers niet precies wisten welke kant ze wilden opgaan en er daarom maar voor kozen om vrijwel alles te implementeren wat ze maar konden bedenken. Echter is het tegenovergestelde waar: dit is hoe de app is ontworpen, omdat verschillende mensen nou eenmaal verschillende wensen hebben. Je kunt de e-mailapplicatie nu downloaden voor iOS en Apple Watch. De app werkt op je iPad, maar in de toekomst verschijnt daar een betere versie voor die geoptimaliseerd is.

  • Airmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.