Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Alcatel komt met groot aantal tablets dit jaar’

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 21:57 CategorieAndroid

Alcatel heeft tijdens de CES vorige maand al behoorlijk wat tablets en phablets gepresenteerd (zoals de Pixi 3 8 hierboven), maar daar komen er volgens Evan Blass van Venturebeat nog veel meer bij.

Veel nieuwe tablets

Dat de tabletmarkt een beetje inzakt, is voor TCL – het Chinese moederbedrijf van Alcatel – geen beletsel om een stroom nieuwe tablets naar de winkels te sturen. In de goedkope Pop 4-serie komen volgens Blass een 8- en een 10-inch tablet.

Pixi

In de eveneens goedkope, maar net iets duurdere Pixi-lijn worden tablets verwacht met schermdiagonalen van 6 7, 8, en 10 inch. Dit zijn allemaal Androidtablets.

Convertible tablet met toetsenbord

De duurste en grootste van het stel wordt als convertible op de markt gebracht, en probeert zo een deel van de markt voor de Microsoft Surface weg te snoepen. Weliswaar zonder penbesturing. Deze 10.1-inch Plus 10 met lte en een toetsenbord zou tijdens het Mobile World Congress de tabletlijn van Alcatel moeten aanvoeren, en in maart is deze tablet al in de winkels verkrijgbaar, meldt Blass.

Pop

Nog meer nieuws uit de Pop-serie: er komt volgens Blass nog een 5,5-inch phablet aan, met de naam Pop 4+. In april zou die verkrijgbaar moeten zijn. De specs: 1GB ram, 8GB opslaggeheugen, een 8-megapixelcamera voor en een 5-megapixelcamera achter.

Tijdens CES 2016, begin dit jaar, introduceerde Alcatel onder meer de Pixi 3 8 met Windows 10 en de Pixi 4 7 met Android.

  • Delen:
Alcatel One Touch Tab T10
Android ICS (4.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.