Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel kondigt Plus 10 hybride met 4G aan

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2016, 19:44 CategorieWindows

Alcatel heeft een nieuwe hybride tablet aangekondigd, de Plus 10. Het apparaat heeft een lte-verbinding, een 10.1-inch scherm en draait op Windows 10.

Alcatel Plus 10 met lte

Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft Alcatel vandaag de Alcatel Plus 10 aangekondigd, een 2-in-1 tablet. Het apparaat komt met Windows 10 en heeft een 4G/lte-verbinding. De tablet is de eerste 2-in-1 tablet van de fabrikant; een combinatie van scherm (tablet) en toetsenbord. Het apparaat kan daardoor op drie manieren worden gebruikt: als tablet voor onderweg, als laptop voor alledaagse werkzaamheden en als dock voor het bekijken van films.

Het toestel heeft twee speakers, die volgens de fabrikant 3D-geluid voorzien, en een 10-inch IPS-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. De tablet en het 4G lte-toetsenbord hebben samen een accucapaciteit van 8410mAh. Alcatel belooft dat het apparaat het gemiddeld zo’n acht uur volhoudt op één lading. Het toetsenbord, uitgerust met 4G, kan gebruikt worden als wifi-hotspot voor maximaal vijftien gebruikers. De Plus 10 heeft zo’n 2GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte die je kan uitbreiden met het microSD-slot.

Alcatel plus 10 tablet

De processor in het apparaat is een quad-core Cherry Trail Z8350 van Intel met een rekenvermogen van 1.92GHz. Daarnaast heeft het toestel ook wifi, Bluetooth 4.0 en twee camera’s. De camera op de voorzijde van apparaat heeft een resolutie van 2 megapixel en achteraan schuilt een 5-megapixelcamera.

Beschikbaarheid

De Alcatel Plus 10 (WiFi//4G) zal in Nederland vanaf juni 2016 te koop zijn in metallic zilver. De adviesprijs van het apparaat bedraagt 349,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.