Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alto’s Adventure nu gratis te downloaden voor Android

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2016, 21:27 CategorieAndroid

Het is nu mogelijk de populaire iOS-game Alto’s Adventure te downloaden voor Android. Helemaal gratis, in tegenstelling tot de iOS-versie van het spel. Het spel heeft ongeveer een jaar kunnen genieten van de exclusiviteit op het mobiele platform van Apple.

Download nu Alto’s Adventure op Android

Nadat de game al bijna een jaar geleden exclusief voor iOS verschenen is, is die nu ook verkrijgbaar op Android: het spel Alto’s Adventure. Dit spel wordt gezien als één van de mooiste en beste spellen voor mobiele apparaten van 2015 – voor op iOS. Wie weet sleept het spel die titel dit jaar ook binnen voor Android. In deze game krijg je de taak om het zo lang als mogelijk vol te houden op een snowboard, terwijl je naar beneden raast van een steile berg en onderweg bomen en andere obstakels ontwijkt. Crash je, dan ben je af.

Eén van de tofste eigenschappen van Alto’s Adventure, is dat de levels die je speelt spontaan gemaakt worden. Dat wordt procedurally-generated genoemd en dat betekent dat geen enkele spelsessie hetzelfde zal zijn. De game pakt de vele, mooi vormgegeven assets en maakt er iedereen keer een ander en volledig nieuw level van. Verder wil de snowboard-game je verwonderen met verschillende licht- en weereffecten, zoals donderstromen, regenbogen en natuurlijk sneeuw. Je kunt het spel vanaf nu downloaden op Android.

  • Alto's Adventure
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.